Sephora Makeup Academy Palette

15:31

Bugünkü ürünümüz kocaman olan Sephora'dan Make Up Academy Palette


Palette  7 allık, 3 renk kapatıcı, 18 eyeliner, 72 göz farı, 1 göz makyaj altı bazı, 1 dudak makyaj altı bazı, 28 parlak ruj mevcut. 

İlk olarak palet içerisindeki  renk çeşidi çok fazla görüldüğü üzere. Hem göz farları hem rujları benim favorim diyebilirim. Hem pastel renkler hem canlı renklere hem koyu renkler var.Yani renk açısından olabildiğince geniş bir palet. Farlar kolay dağılıyor aynı şekilde baz kullanılmadığında çok da kalıcı olmuyor. Rujların yapıları güzel çok fazla yapış yapış hissettirmiyor. Renkler de dudakta çok güzel görünüyor.
Kapatıcıları fazla kullanmadım diyebilirim. Cildim kuru olduğu için çok güzel dağılmadılar ama bunun benim cildimden dolayı olduğunu düşünüyorum. Sadece arada belki göz için kullandığım söylenebilir.
Eyelinerlerı da krem far yapısında oldukları için çoğu zaman far olarak kullandım daha hoş durdular. Onun haricinde eyeliner yapmaya çalıştığımda renkleri soluk durdu örneğin siyah simsiyah bir etki yaratmadı ve elim çektiğim linera değdiğinde hemen bozuldu. Yani eyelinerler yerine normal eyeliner kullanmayı tercih ettim. Ama dediğim gibi far olarak iyi iş gördüler.
Allık ve bronzer hoşuma gitti açıkçası. 7 birbirinden güzel allık kullandım. Bronzer da biraz simli gibi ama güzel bir highlight yaratıyor yüzde ayrıca dağıtması da kolay. 
Paletin benim için tek olumsuz yönü kullandığım rujları tazeleyememem oldu tabi ki. Sabah çok severek kullandığım ruj yemek yediğimde vs gidince tazeleyemedim. Kısa süreli makyaj kullanımı için uygun bir palet diyebilirim yani. 


Sephora Make up Academy Palette ile yaptığım sade bir makyajı da sizlerle paylaşmak istedim.



Sadece farlar bu paletten.  Eyelinerı önce bu paletten denemiştim fakat dediğim gibi en ufak harekette bulaşınca normal eyeliner kullandım.

Sephora Makeup Academy Palette'e tıklayarak ulaşabilirsiniz :)


instagram: ladyoflochaber / asudebik
gmail: ladyoflochaber20@gmail.com


You Might Also Like

3 yorum

  1. Ben bu palete bayılıyorum :)) ama allıklar çok küçük olmuş, bir tek onu sevmedim :) Güle güle kullan :D

    YanıtlaSil
  2. Herşey olunca insanın başka bir şey alası kullanası gelmiyor :) Çok teşekkür ederiim :)

    YanıtlaSil
  3. kozmetikçim  makyaj malzemeleri hepsi birbirinden güzel

    YanıtlaSil

Popular Posts